0521 - 513 000
Voor al uw vervoer!

Touringcar-vervoer

Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. Of het nou om uw schoolreis, vriendengroep, werknemers of welke groep dan ook gaat, laat Touringcarbedrijf Henk Oost bv uw partner en/of adviseur zijn.

 

Met een grote diversiteit aan touringcars zijn wij van alle markten thuis. Of u nu van A naar B wilt reizen, een volledig verzorgde dagtocht, schoolreis, personeelsreis, meerdaagse reis of evenement plant, met onze kennis en ervaring kunnen wij u overal in adviseren.  In al die jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare reisorganisatie met tevreden passagiers. Service, gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn dan ook zaken die in ons bedrijf hoog in het vaandel staan. We beschikken over een modern wagenpark met touringcars met variërende zitplaatsen. Gemotiveerde, goed opgeleide chauffeurs zullen u tijdens uw reis begeleiden. Wilt u één en ander bespreken met ons over een bepaalde reis, of om ideeën uit te wisselen, bent u van harte welkom bij ons op het kantoor te Steenwijk. Desgewenst komen we bij u thuis om tot een geschikte reis te komen. 

Als touringcarbedrijf zijn wij aangesloten bij de branche- en werkgeversorganisatie Altro Via. Op alle reisovereenkomsten zijn de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van Altro Via van toepassing. Voor uitgebreide informatie hieromtrent  klikt u hier. Voor de voorwaarden klikt u hier.

Een vrijblijvende prijsopgaaf kunt u zowel telefonisch, per post of via e-mail aanvragen. U ontvangt dan op korte termijn onze offerte. Ook kunt u hieronder het aanvraagformulier invullen.